English

A hazug nyílt próba
2024. 01. 29.

Kíváncsi rá, hogyan készül februári bemutatónk, A hazug Horváth Csaba rendezésében? Látogasson el hozzánk február 17-én, szombaton a Pesti Színházba, ahol egy nyílt próbán betekintést nyerhet az alkotófolyamatba.

A nyílt próbán való részvétel ingyenes, a helyfoglalás az érkezés sorrendjében történik. Regisztráció nem szükséges.

A csavaros fordulatokban és komikus konfliktusokban gazdag Goldoni vígjátékban a gyámoltalan Florindo Balanzoni doktor idősebbik lányáért, Rosauráért epekedik, aki erről mit sem sejt, miközben egy másik ifjú, a nemes Ottavio Rosaura húgába, Beatricébe szerelmes, de a lánynak ki kell várnia nővére esküvőjét. Így történhet meg, hogy a fülledt velencei éjszakában Florindo titkos szerenádja után egy idegen utazó, Lelio aratja le a babérokat, és szellemes hazugságaival elcsavarja mindkét lány fejét. Csakhogy a hazugságnak az a természete, hogy egyből száz születik. És a hazugnak végül az igazságot sem hiszik el.

Az előadás szereplői: Kőszegi Ákos, Radnay Csilla, Petrik Andrea, Orosz Ákos, Brasch Bence, Lukács Sándor, Ertl Zsombor, ifj. Vidnyánszky Attila, Bach Kata, Telekes Péter, Kövesi Zsombor.

Jegyvásárlás és színlap: https://www.vigszinhaz.hu/A_hazug

2024.02.17. 11:00
Helyszín: Pesti Színház

Nyílt próba - A hazug