English

A padlás a Highlights of Hungary jelöltjei között
2022. 01. 13.

Csodálatos megtiszteltetés érte a Vígszínház társulatát. A padlás című előadásunk bekerült a Highlights of Hungary 50 jelöltje közé. Február 3-án 18 órától február 17-én 18 óráig adhatják le szavazataikat a jelöltekre a www.highlightsofhungary.hu oldalon.

 "A padlás generációkon átívelő előadása 2021-ben érte el az ezredik játékát, ami egyedülálló a magyar színházi világ történetében. Emlékezzünk az alkotók nagyságára, akiknek köszönhetően a történetet talán már apáink is hallották, és talán még gyermekeink is hallani fogják" - méltatta az előadást Trunk Tamás, a Highligts of Hungary nagykövete, akinek ezúton is köszönjük a jelölést.  

A Highligts of Hungary egy non-profit kezdeményezés, amely évente, kategóriák nélkül díjazza a legkiválóbb magyar kreatív teljesítményeket. Céljuk, hogy minden évben elismerjék és széles körben megismertessék a leginspirálóbb történeteket.

Ismerjék meg mind az 50 izgalmas és értékteremtő jelöltet, és szavazzanak Önök is 2021 legkiválóbb magyar teljesítményeire! 

Jegyvásárlás: vigszinhaz.hu/A_padlas 

Szavazni a Hightlights of Hungary oldaln tudnak: www.highlightsofhungary.hu