English

Király Viktor - 15 év | Jubileumi koncert

Király Viktor énekes, dalszerző 2008-ban nyerte meg a Megasztár negyedik szériáját és lett az "Év Hangja". Olyan slágerlistás dalok fűződnek a nevéhez, mint például a Forgószél, Fire, Solo, Budapest Girl, Hatodik emelet, Füttyös, Filter, Shoulda Woulda Coulda vagy a Running Out Of Time, amit a zenei legenda Darryl "DMC" McDaniels közreműködésével hoztak létre.
2015-ben az amerikai The Voice műsorban a döntőbe jutott, 2019-ben pedig megnyerte a legjobb hazai előadónak járó MTV Europe Music Awards díjat. 2020 év végén jelent meg This is how I walk című dala a belga Janee közreműködésével, mely a legendás francia DJ-producer, Bob Sinclar érdeklődését olyannyira felkeltette, hogy kiadója, a Yellow Productions gondozásában jelent meg. Következő évben pedig a Favorite Place című dal ugyancsak.

Viktor 15 éves karrierjét felölelő dalok fognak megszólalni a Vígszínházban, néhány szimfonikus változatban. Vendégművészekkel, akik aktív résztvevői voltak Viktor idáig vezető útjának: Tóth Vera, Király Linda, Dr. Béres és a Monarchia Vonósnégyes.

Az est házigazdája Lutter Imre.