English

Rendkívüli közlemény
2020. 09. 12.

Tisztelt Közönségünk!

Sajnálattal tájékoztatjuk nézőinket, hogy a Vígszínház és a Pesti Színház hétvégi (szeptember 12-13.) Mágnás Miska és Anna Karenina előadásai járványügyi okok miatt elmaradnak.

A Mágnás Miska stábjának egyik szereplője péntek délelőtt jelezte, hogy hőemelkedése van, ezért mindent megtettünk, hogy soron kívül csináltathasson egy garatos gyors COVID, illetve egy PCR tesztet. Az első eredmény negatív lett, ezért bizakodóak voltunk, hogy a hétvégi előadások nincsenek veszélyben. Sajnos ma délelőtt érkezett meg a PCR teszt eredménye, ami azonban pozitív lett.

A jelenlegi ismereteink szerint ez a helyzet nem érinti a további előadásainkat.

Minden nézőnktől elnézést kérünk, csalódottak vagyunk és sajnáljuk, hogy le kell mondanunk az előadásokat, de számunkra továbbra is a biztonság az első! Köszönjük a megértést, köszönjük, hogy velünk vannak!
Az előadások pótlásának időpontját és a jegykezelés részleteit a későbbiekben hozzuk nyilvánosságra. A jegykezelésre online is lehetőséget biztosítunk, ha elküldik jegyüket a szervezes@vigszinhaz.hu e-mail címre. Amennyiben tehetik, kérjük válasszák ezt a lehetőséget a személyes érintkezés elkerülése érdekében.

További tájékoztatásig a közönség türelmét és megértését kérjük!