English

Vígkorúak Klubja

Az ősszel induló Vígkorúak Klubja sokszínű, változatos programokat kínálva lehetőséget nyújt a közösségi együttlétre, a kikapcsolódásra, az egészséges testmozgásra, a kulturális igények kielégítésére, a szórakozásra, a tanulásra, a lelki fejlődésre, az egyéni képességek kibontakoztatására.

A klubtagok bekukkanthatnak a színfalak mögé: körbejárjuk az épületet, beszélgetünk a színház működéséről, egy-egy előadás születéséről, és arról, hogy kik dolgoznak egy színházban, kik vesznek részt egy előadás létrejöttében. Szakképzett kollégáinkkal közösen beszélgetünk a darabok kapcsán felmerülő fontosabb problémákról, kérdésekről. Találkozhatnak a Vígszínházban dolgozó alkotókkal, írókkal, zeneszerzőkkel, díszlet- és jelmeztervezőkkel, és természetesen a társulat tagjaival is!

Színvonalas programokkal, jó hangulattal, odafigyeléssel, törődéssel várjuk. Nem kell magányosan tölteni a hétvégéit, sokkal gyorsabban telik az idő jó társaságban, jó hangulatban.

Szeretettel várjuk fiatalos, vidám klubtagjaink sorába havonta egy szombat délután, 15.30 és 17 óra között a Vígszínházban!
A következő foglalkozás időpontja: 2020. március 7. 15.30

A foglalkozások maximum létszáma 60 fő, az alsó korhatár pedig 60 év vagy érvényes nyugdíjas igazolvány.
Az esemény jelenleg teltházas, több jelentkezőt nem tud fogadni. Megértésüket köszönjük!

Email: vigkoruakklubja@vigszinhaz.hu
Telefonszám: +36 30 662 1083

Még ajánljuk

Kapcsolat

Kedves Nézőink! 

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a járványhelyzet miatt jegypénztáraink továbbra is zárva tartanak. A Szervezési Irodánk hétköznaponként 10 órától 18 óráig nyitva tart! 

Telefonon és online is keressenek minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken: 

E-mail: 
szervezes@vigszinhaz.hu 

Telefon:  
06-1-329-2340
06-1-329-3920